Welkom op de webshop.

Bio Hair

Brilclip

Cadeaubonnen

Chromalya

Innersence 

Lykkegaard Sun

Natulique

Terre de Couleur

Tabitha James Kraan

 

 

 

De WEBSHOP voor Eco Vriendelijke haarproducten!

Wil je net zo enthousiast worden als de dames die het geheim al ontdekt hebben?

Heb jij ook al zoveel verschillende haarproducten gebruikt die toch niet deden wat ze beloofden? En ben je op zoek naar natuurlijke en gezonde producten?

In mijn werk als kapster heb ik veel te maken met klanten die me raad vragen over hun haar dat futloos en droog is. Sommige mensen hebben allergieën en zelfs jeuk waar ze zich geen raad mee weten.

Ik ben ervan overtuigd dat deze Eco verzorgers en verstevigingen een oplossing kunnen bieden.

WAAROM?

Dat zal ik je haarfijn uitleggen: Ecologische producten bevatten geen parabenen, microplastics en siliconen maar brengen met natuurlijke ingrediënten de veerkracht en voeding terug, ze herstellen je haar en huid en dragen tegelijkertijd een steentje bij aan een beter milieu.

Helpt het ook bij krullend haar?

De Eco producten met proteïne en vocht verzorgen het haar en zijn ook zeer geschikt voor krullend haar dat vaak al droger en pluiziger van structuur is. 

Door het gebruik van biologische shampoos en conditioners herstellen je lokken en krijg je een vernieuwde coupe van bundels met slag of krul, in plaats van een bosje pluizig haar.

Wat heeft mijn haar nodig?

Proteïne heb je nodig als je haar gekleurd of ontkleurd is en als het droog aanvoelt. Dan heb je proteïne nodig, zoals Marlie Nutritif Masker. Veel gekruld haar mist proteïne.

Vocht/Moister heb je nodig als je haar weerbarstig is en lastig in model wil. Als je haar afbreekt en te veel rek heeft.

Hoe weet je nu of je haar te veel rek heeft?

Neem een haartje (deze hoeft niet uitgetrokken te worden) en trek er met twee vingers zachtjes aan. 25% of (Eén vierde deel) van de lengte mag je kunnen uitrekken en rekt het verder uit, dan is de elasticiteit niet goed. Een heel fijn product om dit te herstellen is de Tabitha James Kraan conditioner en de 4 in 1 conditioner, ook als leave in te gebruiken na het wassen of als refresh de volgende ochtend. 

Kom je er niet uit, dan mag je altijd bellen of langskomen voor advies. Markiezenhof 7 Veenendaal. 06-30005288

Hoe lang moet ik het gebruiken voordat ik resultaat zie?

Neem de komende drie maanden eens de tijd om over te schakelen van chemische en onnatuurlijke haarproducten naar biologische, Eco Friendly en Sustainable producten. Het duurt even voordat alle siliconen en chemicaliën uit je haar verdwenen zijn, maar je zult merken dat je haar steeds meer veerkracht krijgt, meer krult en er gezonder uitgaat zien.

 

Je kunt in de kapsalon ook een ontspannende Detox behandeling laten doen. Dit haalt de chemicaliën uit je haren en hoofdhuid.

Zijn er ook Eco Styling producten?

Jazeker, er zijn hele fijne Eco gels, styling creams en een oliën voor het haar.

Marlie en Chormalya hebben een gel die gemakkelijk gebruikt kan worden in kort haar. De gel kan worden gecombineerd met een styling cream of een andere gel die zorgt voor extra stevigheid bij krullend haar. De crunch (harde gel laag) kan in droog haar uitgeknepen worden met een druppeltje olie van Marlie. Dit geeft een geweldig effect zonder pluis.

Wil je graag overstappen op Eco producten, maar is het in deze coronatijd lastig om alles in een keer aan te schaffen? Bedenk dan dat je met een goede shampoo, voedend masker of een leave in conditioner al een heel eind op weg bent om jezelf een glimlach op je gezicht te toveren. Zo kun je elke maand iets aanschaffen en worden de kosten verdeeld, maar heb je wel het beste voor je haar. Een volgende bestelling van styling producten maken jouw nieuwe frisse styling af.

 

Ook jij kunt mee doen met de Eco Lady's. Je zult merken dat jouw nieuwe haar coupe ervoor zorgt dat jij je happy voelt.

 

En niet allerminst belangrijk:

#milieuvriendelijk #níetopdierengetest  #vegan #highend #Ecocert #haarproducten #geenmicroplastic #geensiliconen #SLSenSLESvrij, #CGfriendly en #exclusievemerken. #MARLIE #CHROMALYA #TABITHAJAMESKRAAN zijn #Ecoshampoos #conditioners en #maskers #gels #creams en #oliën #EcoCG